Zorgmarkt 8 maart op de Zorgbuurderij

zorgmarkt

ZORGMARKT STEDUM IN ZORGBUURDERIJ DE HEEMEN.

GroenLinks Loppersum organiseert op zaterdag 8 maart a.s. van 13.30 tot 16.30  in samenwerking met Zorgbuurderij De Heemen en enkele kleinschalige zorgaanbieders een kleine informatiemarkt over zorg voor mens en natuur in Stedum.

E.e.a. zal omlijst worden met muziek, theater, cabaret en enkele kinderactiviteiten.

Lorette Verment zal U informeren over haar project Groene Burger.

Lidy Mollema van massagestudio ‘Mol in de weer’ zal enkele demo’s geven over stoelmassage.

Karin Boonstra van ‘Choix de vivre’ geeft informatie over wat ‘healing’ nou precies inhoudt en U wordt bijgepraat  over de stand van zaken met betrekking tot ‘Zorgzaam Stedum’ en de Moarstee.

Margreet Wiersema geeft tekst en uitleg over de activiteiten op Zorgbuurderij De Heemen.

Een en ander zal omlijst worden met muziek van Niceville, een folkband uit Stedum, cabaret van het cabarettalent Sietse van Ree uit Stedum en een toneelact van Harmen van der Klei voor de kinderen.

Voor de kinderen zijn er ook enkele activiteiten zodat ook zij op deze markt iets van hun gading kunnen vinden.

Om 15.30 zal de REGIOTOUR GROENLINKS met groenlinksraadsleden en wethouders uit Winsum, De Marne, Eemsmond en Loppersum/Delfzijl/Appingedam  de zorgmarkt in Stedum bezoeken en zich bij laten praten over de initiatieven van inwoners, die in Stedum momenteel ontstaan.

Iedereen is vanaf 13.30 welkom.De entree is gratis en de koffie/thee en stemer appelsap  staan klaar

Andere berichten die je misschien ook leuk vindt:

100.000 kilogram melk!

100.000 kilogram melk!

Jose 90  is geboren op 4 april 2011 op Boerderij De Heemen  en passeerde op 11 jaar en 7 maanden oude leeftijd, rond 1 november 2022, de grens van 100.000 kilogram melk. Jose 90 is  geboren uit een kruising van 50% Holstein Friesian en 50% Fleck...