nieuws week 38 2011

nieuws van de boerderij week 38

Er zijn wat wisselingen binnen de medewerkers. Gert Jan Kruizinga heeft hier 5 jaar lang zich in zijn vrije uren heel nuttig gemaakt. Wij hebben altijd heel plezierig met Gert-Jan gewerkt. Super bedankt Gert-Jan. Hij is nu een opleiding in Apeldoorn gestart, met als doel is om in de landbouwmechanisatie te gaan werken. Dit is het mechanisatie bedrijf Rutgers ook niet ontgaan en hij gaat nu aan het werk bij Rutgers. Heel veel plezier en succes daar!

Roel die vanaf 1 januari 2111 tot aan nu hier twee dagen werkt om de start in de zorg te kunnen maken, is bereid om ook hier te gaan melken twee a drie keer per week

Per 20 september komt Aukje Wildeboer stage bij ons lopen de komende 8 weken. Zij doet een opleiding voor dierenartsassistente.

Vandaag zijn Roel en Pieter Berend een tarwestoppel aan het ploegen. Dit is erg zware klei dus dat gaat moeizaam. We hopen dat we het goed kunnen bewerken aan het eind van deze week om er dan gras in te zaaien.

 

Andere berichten die je misschien ook leuk vindt:

Nieuwe plek, nieuwe naam

Nieuwe plek, nieuwe naam

Vanaf 22 juli 2024 zal Zorgbuurderij de Heemen verhuizen naar Delleweg 11a in Stedum. Bij deze verhuizing hoort ook een naamsverandering. Vanaf 22 juli zal de naam veranderen in Zorgbuurderij Delleweer. Achter de schermen wordt er nog hard gewerkt aan een nieuwe...