Nieuw leven en meer!

Hallo Allemaal,

Het is alweer even geleden dat jullie een nieuwsbrief van ons hebben gehad.
Gelukkig hebben we het Corona tijdperk voorlopig achter ons gelaten. We zijn dan ook blij dat we weer op de zorgbuurderij kunnen werken als voorheen zonder specifiek maatregelen.

Op de zorgbuurderij komen en gaan de deelheemers. Er zijn een aantal deelheemers doorgestroomd naar een andere werk– of stageplek. We wensen hen veel succes en we hopen dat ze een leuke en leerzame tijd hebben. Er zijn ook nieuwe deelheemers voor teruggekomen. Dank voor jullie vertrouwen!
Merijn heeft het afgelopen jaar bij ons stage gelopen en is volgende week al weer voor het laatst. Bedankt Merijn voor je inzet! Wies is sinds februari bij ons en blijft tot en met juni.
Wouter Veeninga is ons team op de woensdagmiddag komen versterken. Hij is geen onbekende voor de deelheemers want hij heeft hier stage gelopen.

Komende periode

Meivakantie:
De officiële meivakantie is van maandag 2 tot en met vrijdag 6 mei. Daarom heeft de Zorgbuurderij ervoor gekozen om maandag 2 mei tot en met donderdag 5 mei open te gaan van 8:30 tot 14:00 uur.

Openingstijden meivakantie:

 • Maandag 2 mei van 8:30 tot 14:00 uur
 • Dinsdag 3 mei van 8:30 tot 14:00 uur
 • Woensdag 4 mei van 8:30 tot 14:00 uur (Dodenherdenking, maar dan is de zorgboerderij wel open)
 • Donderdag 5 mei van 8:30 tot 14:00 uur (Bevrijdingsdag, maar dan is de zorgboerderij wel open).
 • Vrijdag 6 mei gesloten

  De woensdagmiddag groep is welkom op woensdag 4 mei van 10:00 tot 14:00 uur. De woensdagmiddag kinderen worden daarna thuis gebracht.

  Open dag:
  Donderdag 12 mei zijn we vanaf 13:30 uur gesloten i.v.m de open dag.
  Zomervakantie:

  Zouden jullie, als al bekend wanneer jullie vakantie nemen, dit door willen geven Aan ons? Dan verwerken we dat in onze planning. Van sommigen hebben we het al door gekregen. Bedankt daarvoor!

10 jarig bestaan zorgbuurderij De Heemen

Dit jaar bestaat zorgboerderij de Heemen 10 jaar. Dit willen wij graag groots vieren! Jullie zijn daarom welkom op donderdag 12 of vrijdag 13 mei tussen 15:00 en 18:00 uur. Jullie hebben hierover een uitnodiging ontvangen met meer informatie. Zet alvast de datum in de agenda!

In de tuin

We zijn druk bezig in de tuin. Er wordt alweer van alles gepoot en gezaaid.
Aardappelen, sla en andijvie. Dit doen we allemaal eerst in de kas. De tuin zijn we on-kruid vrij aan het maken zodat deze geploegd kan worden en we daar de gezaaide plantjes in te zetten als ze groot genoeg zijn voor de koude grond.


Nieuw leven op de Buurderij

Op 17 april is er een lammetje geboren. Ze groeit als kool en we noemen haar Emma.
Op 1 mei is er nog een lammetje geboren, deze keer een ram. Hij heeft de naam Quinten gekregen.

Andere berichten die je misschien ook leuk vindt:

Nieuwe plek, nieuwe naam

Nieuwe plek, nieuwe naam

Vanaf 22 juli 2024 zal Zorgbuurderij de Heemen verhuizen naar Delleweg 11a in Stedum. Bij deze verhuizing hoort ook een naamsverandering. Vanaf 22 juli zal de naam veranderen in Zorgbuurderij Delleweer. Achter de schermen wordt er nog hard gewerkt aan een nieuwe...