midwinterfair op 10 december

Zaterdag 10 dec a.s. midwinterfair in het atelier van Zorgbuurderij de Heemen. De moestuin gaat in winterslaap, we sluiten het dorpstuinierend jaar feestelijk af met een fair: van de moes in de wol. Margreet toert recht en averecht van eigen gesponnen wol, John helpt mee om de wol van het Drents Heideschaap te kaarden. Helma vervilt de wol en kokkerelt voor vogelvriendelijk Stedum.

Marga geurt kleurige zeepjes en Korella haakt in op bloemige broches. Margreet kan het niet laten, ze verzamelt heel veel takken, lapjes en wollige krullen, wat gaat het worden?

En Nick, hij heeft alvast de kapucijners 10 centimeter hoog staan in de koude bak. Kijk dat is nu zo leuk aan de moestuin, er gebeurt altijd wat.

Het atelier is sfeervol ingericht met decoraties van natuurlijke materialen en tafelversieringen. neem gerust boerenkool mee van het land, proef en geniet van koffie, thee, ranja glüwein, taarten en hapjes van Owen en Agmar

Kom een kijkje nemen van 14.00-17.00

Andere berichten die je misschien ook leuk vindt:

100.000 kilogram melk!

100.000 kilogram melk!

Jose 90  is geboren op 4 april 2011 op Boerderij De Heemen  en passeerde op 11 jaar en 7 maanden oude leeftijd, rond 1 november 2022, de grens van 100.000 kilogram melk. Jose 90 is  geboren uit een kruising van 50% Holstein Friesian en 50% Fleck...