midwinterfair op 10 december

Zaterdag 10 dec a.s. midwinterfair in het atelier van Zorgbuurderij de Heemen. De moestuin gaat in winterslaap, we sluiten het dorpstuinierend jaar feestelijk af met een fair: van de moes in de wol. Margreet toert recht en averecht van eigen gesponnen wol, John helpt mee om de wol van het Drents Heideschaap te kaarden. Helma vervilt de wol en kokkerelt voor vogelvriendelijk Stedum.

Marga geurt kleurige zeepjes en Korella haakt in op bloemige broches. Margreet kan het niet laten, ze verzamelt heel veel takken, lapjes en wollige krullen, wat gaat het worden?

En Nick, hij heeft alvast de kapucijners 10 centimeter hoog staan in de koude bak. Kijk dat is nu zo leuk aan de moestuin, er gebeurt altijd wat.

Het atelier is sfeervol ingericht met decoraties van natuurlijke materialen en tafelversieringen. neem gerust boerenkool mee van het land, proef en geniet van koffie, thee, ranja glüwein, taarten en hapjes van Owen en Agmar

Kom een kijkje nemen van 14.00-17.00

Andere berichten die je misschien ook leuk vindt:

Nieuwe plek, nieuwe naam

Nieuwe plek, nieuwe naam

Vanaf 22 juli 2024 zal Zorgbuurderij de Heemen verhuizen naar Delleweg 11a in Stedum. Bij deze verhuizing hoort ook een naamsverandering. Vanaf 22 juli zal de naam veranderen in Zorgbuurderij Delleweer. Achter de schermen wordt er nog hard gewerkt aan een nieuwe...