Zorg

De Heemen biedt jou een warme, veilige plek, met persoonlijke aandacht. Bij ons mag je zijn zoals je bent. Er wordt positieve zorg geboden, die aansluit bij je behoeftes en er wordt uitgegaan van jouw mogelijkheden. Je maakt onderdeel uit van het grotere geheel, waar gevarieerde mogelijkheden worden aangeboden in een natuurlijke omgeving van de Boerderij de Heemen, wat jouw groei en ontwikkeling kan stimuleren.

We richten ons speciaal op kinderen en (jong)volwassenen die moeilijk aan de verwachtingen van de maatschappij kunnen voldoen, die moeite hebben in contact en communicatie met anderen. Kinderen bieden wij naschoolse zorg en (jong)volwassenen bieden wij dagzorg.

Een goede plek is een hele zorg minder en zorgt voor groei en ontwikkeling, blijdschap en geluk voor jou, maar ook LZ30voor je familie en betrokkenen en natuurlijk ook voor ons. Wij vinden het fijn om iets te kunnen bijdragen aan het geluk en de ontwikkeling van anderen, dat maakt voor ons het werken op de boerderij nog veel leuker.

Zoek je een passende plek, waar je op je gemak bent en je nuttig kunt maken, dan is de Heemen de plek voor jou!

Graag onderzoeken wij in een persoonlijk gesprek of de Heemen de plek is die je zoekt. Waarbij we natuurlijk jouw hulpvraag centraal stellen en de zorg daarop af zullen stemmen.

Comments are closed.